Balders Have

Balders Have (AlmenBolig+)

Fasanskellet 3 - 37, 2635 Ishøj

Balders Have består af moderne familieboliger på 85 til 130 m2.
Bebyggelsen er godt og centralt placeret i Ishøj , tæt på grønne områder, byens faciliteter og indkøbsmuligheder, samt tog og busforbindelser.

 

 

Boligerne
Boligerne er i en eller to etager, og er alle indrettet med storrum samt et køkken og badeværelse på adgangsetagen, som i denne bebyggelse kan være både stue og 1 sal stueplan.
Kort fortalt består bebyggelsen af 2 etages rækkehuse - primært med adgang fra stueetagen - dog har nogle rækkehuse adgang fra 1.sal .
Under disse ” 1. sals rækkehuse” er der altid etplansboliger med stor for- og baghave.
Selve rumindelingen i boligerne er fleksibel. Der er frihed til at opsætte skillevægge, hvis man ønsker flere rum.
Der er indkørsel til en parkeringsplads, som deles med Netto, fra Fasanskeldet , og herfra gangstier til alle boliger.

 

Haver og grønne områder
Hver bolig med adgang fra stueetagen har sin egen for- og baghave.
Boliger med adgang fra 1.sal har en tagterrasse på 2. sal.
Boligerne fordeler sig om et indre bilfrit gårdrum, hvor der er god plads til leg og ophold og med tæt kontakt til grønne områder.

 

AlmenBolig+
Boligerne i Balders Have er AlmenBolig+. Det er lavenergiboliger med en husleje, der er lavere end tilsvarende nyopførte almene boliger, blandt andet fordi der ikke ansættes vicevært i boligafdelingen.
Et tæt og socialt naboskab er derfor vigtigt, da det er beboernes fælles ansvar at vedligeholde boligområdet og fællesfaciliteter.

 

Bæredygtighed
Det har været vigtigt for SYDBO at sikre et godt og bæredygtigt byggeri.
I planlægningen og arkitekturen har bæredygtighed været et fokusområde, og boligerne lever derfor op til moderne energistandarder efter energiramme 2020. Det betyder, at boligerne har et meget lavt energiforbrug.
Varmeudgiften til boligerne er således reduceret til et minimum.
Afdelingens tage er belagt med tappap og grønt sedumtag, desuden er der installeret solceller på tagene, hvilket yderligere kan reducere omkostninger til el i afdelingen.
Bygningerne er produceret som præfabrikerede moduler, hvor hovedkonstruktionen i bygningen er fyrretræ fra svenske skove. Store dele af bygningsmaterialerne er således CO2 neutral.

Lokalområdet

Der er flere dagsinstitutioner i nabolaget, og fra Balders Have er der under 2 kilometer til den nærmeste skole. Der er endvidere både idrætsanlæg og fritidsklub i nærområdet.

S-togstationen er under 1 km væk og kører til hovedbanegården på under 30 minutter.
Teater og musikhus ligger under 3 km væk.
Nærmeste indkøbsmulighed ligger lige ved siden af - og andre er i gåafstand.

Reglementer

Referater

Skriv dig op